Cupids Health

Turutan Produk Penjagaan Kulit. Basic to Advance, Morning to Night Routine ♥️



♥️Produk dalam video: ♥️
✅ Bio-Peel Gauze Peeling (NeoGen) https://t.productlink.io/a1324rb
✅ Revitalising Eye Roll-On (Simple) https://t.productlink.io/a1724rc
✅ Natural Beauty Cleansing Oil (IN2IT) https://t.productlink.io/a1724rd
✅ Deep Clean & Pore Refining Face Wash (Hada Labo) https://t.productlink.io/a1724re
✅ Light Complete Anti Spot White Serum (Garnier) https://t.productlink.io/a1724rf
✅ Super Hydrating Acid Hydrating Water Gel (Hada Labo) https://t.productlink.io/a1724rg
✅ SIMPLE Soothing Facial Toner 200ml (Simple) https://t.productlink.io/a1324k7
✅ Melano CC Vitamin C Brightening Essence (Melano) https://t.productlink.io/a1324k9
✅ Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Cleansing Oil 200ml (Hada Labo) https://t.productlink.io/a1324ka
✅ WATSONS Aqua UV Sun Protection Facial Gel 50ml (Biore) https://t.productlink.io/a1624k8

Produk yang mana perlu kita pakai dahulu? Produk yang mana yang perlu pakai kemudian? Apa cara pakai skincare produk penjagaan muka yang betul di Malaysia?

Ini adalah soalan yang kerap ditanyakan di ruang komen glowwe.

Ada banyak jenis produk penjagaan kulit. Ada pencuci muka/cleanser, pelembap, mouisturizer, pelindung suria/sunscreen, ubat jerawat, sheet mask, essence, toner serum dan produk yang lain.

So, bagaimana turutan produk penjagaan kulit yang betul?

Adakah serum dahulu baru toner? Adakah perlu pakai moisturizer sebelum sunscreen? Adakah perlu pakai pencuci muka sebelum exfoliator?

Apakah produk asas untuk penjagaan kulit (basic/beginner)? Bagaimana dengan produk penjagaan cara Korea? Mana satu perlu pakai dahulu? Bagaimana rutin penjagaan kulit pada siang dan malam? Produk mana yang perlu pakai dahulu?

Tonton video ini untuk daptkan jawapannya.

Lebih banyak video: https://bit.ly/glowwe

Stay In Touch!
Instagram: https://instagram.com/glowwe.official
Website: https://puanmary.com/c/glowwe
Facebook: https://facebook.com/glowwe.official
Tiktok: https://tiktok.com/@glowwe
Twitter: https://twitter.com/glowwe_official

source

32 thoughts on “Turutan Produk Penjagaan Kulit. Basic to Advance, Morning to Night Routine ♥️

  1. saya adalah satu satunya mangsa produk skincare , iaitu skincare lelaki macam face wash for men and cream for men , muka breakout dah 1 tahun lebih dari bulan may 2020 sehingga skrg , muka saya breakout disebabkan face washer , saya tak skip skincare routine, saya cuci muka 2 kali sehari , tapi makin lama makin breakout sbb kulit saya sensitive kalau pkai men's skincare products .mak sya memaksa sya pakai skincare macam safi , i pkai safi dah 2 bulan , acne makin mengecut dan ada some part tinggal lubang bekas jerawat je , so para para glowwe boys yang tak sesuai pkai men's skincare products , better pkai yang macam glowwe girls pakai

  2. Mdm Mary…nak tanya ,
    1. kalau selepas apply serum, berapa lama kita kena biar kan serum di wajah sebelum apply moisturizer?
    2. saya punya kulit kombinasi, normal – berminyak…. mudah berpeluh lepas apply serum dan mosturizer…perlu kah apply lagi kalau wajah dah kurang berpeluh?

    terima kasih.

  3. Saya nak skincare murah dan okey untuk muka combinasi. Saya masih sekolh sbb itu lh saya masih menguna duit mk bapa sy. Boleh tak bagi cadangan skincare tersebut untuk kulit kombinasi yang masih sekolh

  4. dulu tak kesah langsung pasal skincare lepastu tiba ii naik satu jerawat. mula ii tak kesah malah picit lagi jerawat tu huhu lepastu jerawat makin merebak😫 bila makin merebak tu makin lama datanglah rasa insecure tengok cermin. then saya try pakai basic skincare sambil diajar oleh vid di youtube antaranya channel ni la😂 lama ii jerawat makin kecik, sekarang ni masih ada tapi kurang so rasa happy sangat ii hehe. acne fighter here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

close

Be The First In The Know - Health Alerts

Get new posts by email:
RSS52.1k
Follow by Email77.5k
Twitter

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/rozauome/cupidshealth.com/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/rozauome/cupidshealth.com/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/rozauome/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/rozauome/cupidshealth.com/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35